Известие

Collapse
No announcement yet.

Календар на клуба??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ше го разходим фотографа до цела бг споко - това не е проблем
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

До Бургас нема нужда да идва И без това сме само с Нено двамата, а и той има някакъв човек за тая работа. Вече му е позирал Виж къв подпис си е спретнал
      '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
      Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
      Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Пичове, календар Март-Март ще бъде много добър според мен.
        Ето това е от мен, ако вършат работа.
        ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
        ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
        ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
        ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

А не може ли освен клубни коли да сложим малко класики - все пак "Алфа Ромео" = "Епоха в автомобилостроенето" ... ето малко примери :
          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Пропуснах един подходящ кадър за начало или край на календара (разбирайте обложки)
            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

За обложка на календара предполагам може да се направи изключение
              2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
              ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
              sigpic

Comment

така като гледам ентусиазма замря и май няма да има календар на клуба
                а raitchev каква изнанада ви беше приготвил.......
                Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Четох темата и според мен също няма да има... или ако има ще е към края на годината

Май ще трябва всеки да се спасява поединично
                  2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
                  GSM: 0888 520 600

Comment

Първоначално публикувано от Grigor
                    Четох темата и според мен също няма да има... или ако има ще е към края на годината

начи поне 5 пъти казах че имам човек и за снимките и за дизайна и че няма да ни отреже главата до кръста

амо искаме без пари и да е като хората - сещате се - нема да стане - ибо сиренето си е с пари

Comment

Първоначално публикувано от търтей

начи поне 5 пъти казах че имам човек и за снимките и за дизайна и че няма да ни отреже главата до кръста

амо искаме без пари и да е като хората - сещате се - нема да стане - ибо сиренето си е с пари

Аз пък дори го предложих в УС ма оттам нататък глеам нищо се не случва
                      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                      sigpic
                      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                        Първоначално публикувано от търтей

Аз пък дори го предложих в УС ма оттам нататък глеам нищо се не случва
                        ако требе мога да си изрекламирам човека - има поне два трима от форума които знаят колко може

Comment

Ами аз не съм запознат какъв е реда и какво трябва да се направи за да стане календара.

Търтей напиши точка по точка какви единични дейности трябва да се направят. Така за всяка операция да видим кой трябва (може) да я свърши за да има нещо черно на бяло. Щото аз така не знам какво е нужно и как се прави.
                          Например:
                          1. Снимки (опиши с какви параметри, как, защо и т.н.т )
                          2. .........
                          n .........
                          n . Печат
                          Накрая приблизителни пари или нещо подобно.
                          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

@ вас ет ал

единичните дейности са:
                            1. желание
                            2. пари (пак повтарям - цената ще е преференциална)
                            3. човека си свършва цялата работа - ние не правим нищо - е всъщност участваме като модели при желание

примерни пари не мога да кажа защото трябва да уточним какво искаме точно - календар може да е от 1 до 13 страници и т.н. формат, размер и още технически детайли и така
                            цената също така зависи дали искаме и съответно сме готови да си пратим за мисъл, визуална култура и грамотен предпечат

ама има ли решение да се прави календар или няма?
                            щото аз оставам с впечатление, че само си говорим на изуст

Comment

E добре де Петре как да вземем решение. Не знаеме какви дейности - за да имаме избор, не знаеме какви пари- нямаме оферти.Желание за какво - нали все пак се иска нещо от нас- например коли за снимки от клуба , къде и т.н.т Това лесно ама....
                              Айде щом го познаваш тогава му искай оферти - няколко вариянта - 13 страници - един по-голям и един по малък. Дай нещо конкретно.

1.Толкоз пари, толкоз голям , с толкова снимки и т.н.т
                              2................................................. ..............

и пак кажи освен парите какво още ще се иска да се свърши. Щото така например заявявам желание и утре миказваш , нали имаш желание за календар - дай тогава да те е......Разбираш ли какво искам да кажа.

Абе с две думи обади се на човека и го питай за някаква цена и параметри за да се вземе решение.
                              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

по парите ли ще решаваме?
                                не е ли по-добре според това което искаме да ни дадат оферта?

както казах от нас се иска единствено да участват коли и/или хора като модели (при желание)
                                снимки правени от нас НЕ стават

но ше питам за неква обща оферта макар че според мен си нема сми

Comment

Working...
                                X